Medlemsfordele

GODE RABATAFTALER OG SOCIALE AKTIVITETER

Som medlem af Roskilde Motion har vi en række fede medlemsfordele, du kan benytte dig af. For at opnå rabat i butikkerne, skal du kunne fremvise, at du er medlem af Roskilde Motion. Det kan du gøre via Holdsport-appen på din mobil. Se hvordan længere nede på siden.

For samarbejdsaftaler kontakt: [email protected]


15% RABAT HOS SNOWFUN

Alle medlemmer i Roskilde Motion får 15 % rabat på tøj og udstyr hos SNOWFUN i Roskilde og 10% rabat på behandlinger i klinikken. SNOWFUN inviterer løbende til klubaftener, hvor der gives 20% rabat i butikken.

Hos SNOWFUN kan du købe Roskilde Motions klubtøj. 

Butikken ligger på Industrivej 1D, 4000 Roskilde. 


20% RABAT HOS LØBEREN

Roskilde Motion har indgået et samarbejde med Løberen i Roskilde, og det betyder, at du som medlem får 20% rabat på tøj og sko i butikken i Roskilde.

Løberen har sponsoreret mange flotte deltagerpræmier til dette års Klovneløb i Roskilde, der afholdes af Roskilde Motion.

Butikken ligger på Ringstedgade 15, 4000 Roskilde.


10% RABAT HOS CAFÉ KNARR

Som medlem af Roskilde Motion kan du få 10% rabat på Café Knarr, der ligger på Museumsøen ved Vikingeskibsmuseet.


For at få rabatten, skal du blot vise, at du er medlem af Roskilde Motion.


SÅDAN FINDER DU DIT KLUBKORT I HOLDSPORT APPEN


ARRANGEMENTER I ROSKILDE MOTION

FÆLLES MORGENMAD

Den første lørdag i hver måned inviteres alle medlemmer af Roskilde Motion til fælles morgenmad efter træning. Du tilmelder dig via Holdsport, hvor du også kan se, hvor og hvornår vi mødes. 


SOCIALE BEGIVENHEDER
Hvert år holder Roskilde Motion påskefrokost, sommerfest, julefrokost og nytårstaffel, og vores forskellige hold arrangerer også interne aktiviteter som for eksempel fælles spisning og julehygge.

YOGA
Roskilde Motion har en dygtig yogainstruktør, som løbende inviterer til yogaevents efter træning om lørdagen.

MOTIONSLØB

På tværs af holdene deltager Roskilde Motion i motionsløb året rundt. Vi er blandt andet repræsenteret til DGI Crossløb i Midt- og Vestsjælland, Friløbet, Berlin Halvmaraton, TV2 Øst løbet, Royal Run, Roskilde Parkstafet, Etape Bornholm, CPH Half, HCA Marathon, Eremitageløbet, Esrum Sø Rundt og meget mere. For mange medlemmer i klubben har det stor værdi, at de kan finde andre medlemmer, som de kan deltage i løb med. Det er rart, at have nogen at følges med, og det styrker sammenholdet på tværs af vores hold.

Klubben giver tilskud til transport til udvalgte løb, hvor mange af klubbens medlemmer deltagere.


I kalenderen på Holdsport kan du altid finde kommende aktiviteter og arrangementer og tilmelde dig.

Læs mere om vores aktiviteter her.For samarbejdsaftaler kontakt: [email protected]