Om Roskilde Motion

HVEM ER VI?

Roskilde Motion er en løbe- og motionsklub, der tilbyder løb og powerwalk på alle niveauer.


Vi mødes til træning mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 9:00 på Roskilde Havn ved trapperne for enden af parkeringspladsen.


Vi har mere end 200 medlemmer, som er fordelt på vores mange hold, der løber og går på forskellige niveauer. Se alle vores hold under fanen 'Holdoversigt'.

Roskilde Motion vægter fællesskabet højt, fordi vi ser en stor værdi i at motionere sammen med andre. Vi deltager i forskellige løb og arrangementer på tværs af holdene. Vi har blandt andet været sammen til Royal Run, Eremitageløbet, Park Stafet, TV2 Øst løbet, Friløbet, Esrum Sø Rundt, Copenhagen Half Marathan, HCA Marathon, DGI Cross løb og meget mere. I foråret 2023 arrangerede Roskilde Motion Klovneløb i Roskilde med over 200 deltagere, og de seneste par år har klubbens medlemmer arrangeret en fælles tur til Berlin for at løbe halvmaraton. Nogle lørdage tilbyder vi også yoga med vores dygtige instruktør.

Når vi ikke træner, finder vi også tid til hygge på andre måder. Vi spiser blandt andet morgenmad sammen den 1. lørdag i hver måned, og vi holder sommerfest, julefrokost og nytårskur.

Du kan altid kontakte os under fandebladet 'Kontakt eller på vores sociale medier.

Alle medlemmer får en bruger på Holdsport, som vi bruger til intern kommunikation, opslagstavle og tilmelding til træning og aktiviteter.

Du kan være minimum 18 år for at deltage på vores hold. Børn under 18 år skal være sammen med en ledsager.

MØDESTED

Roskilde Motion har ikke et klubhus. Vores faste mødested er ved Vindeboder på Roskilde Havn. Vi mødes ved trapperne for enden af parkeringspladsen (se billeder herunder). 


Når træningen begynder, fordeler holdene sig og løber eller går hver sin rute og distance. Alle ruter slutter på havnen, samme sted som vi startede.

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

HVAD SIGER MEDLEMMERNE?

BILLEDER