Den gode historie

Marianne (orange hold start marts 2013):

Tak for en fantastisk dag igår – suveræn afslutning og begyndelse

Trods adskillige nederlag og desperate forsøg på at lære at løbe - både alene og i andre klubber –ja så vovede jeg at forsøge endnu engang hos Roskilde Motion.

Fra start følte jeg at det kunne lykkes og jeg har ikke et øjeblik siden været i tvivl eller fortrudt.

Alt går op i en højere enhed i et fantastisk tilrettelagt forløb, der langsomt og sikkert fører dig i målet mod de 5 km.

Tro på det, gør det

mød op, vær glad

Sammenhold, support & godt humør

resten klarer Louis og fronløberne for

Motion skal være rart – vi hjælper dig godt fra start

Tak for en fantastisk indsats, som har hjulpet mig til at få indfriet min drøm om at blive løber


Dorte Knudsen:

Min kollega havde fået en flyer fra Roskilde Motion, og lokkede mig til at gå med til en løbetest – mest for sjovt.

Og vi hyggede os i småregn, og fik et rigtig godt indtryk af folkene bag klubben.

Efter en løbepause pga. knæproblemer, startede jeg så op i Roskilde Motion.

Træningen i klubben bygges stille og roligt op, således at led- og muskelskader undgås.

Og nu løber jeg igen – længere end jeg havde drømt om…

----------------------------------------------------------------------------------------

Lise Dalsgaard:

Jeg har længe gerne ville i gang med løb, men synes det har været svært at holde motivationen til selv at komme ud af døren.

Da jeg fik en løbeseddel i min postkasse fra Roskilde Motion, tænke jeg at det måske var måden til at få mit løb sat i system.

Jeg synes det har været en rigtig god måde for mig at få løbet til at fungere – og har for første gang gennemført en 5 km uden problemer.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Linda Thullesen / Blåt Hold :

Efter en lang løbepause pga. en overbelastningsskade i mit ene knæ, masser af genoptræning og sågar en blokade i knæet, så jeg tilbuddet fra Roskilde Motion i Roskilde Lokalavis om et begynder løbetræningsforløb på 12 uger til 5 km. og tænkte, at det blev jeg simpelthen nødt til at prøve. Dels for ikke at starte for hårdt op igen, dels for at møde nye mennesker og dels for inspiration til nye løberuter her i byen. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg er nu oppe at løbe 5-6,5 km 3 gange om ugen sammen med mit hold. Nu er løb pludselig blevet sjovt og hyggeligt og mit knæ brokker sig overhovedet ikke. Mit næste mål er 10 km. og det skal jeg nok nå uden at mit knæ brokker sig igen

---------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har løbet on off de sidste par år, men har altid mistet motivationen efter et stykke tid. Jeg har valgt at melde mig ind i Roskilde Motion for at få struktur på mit løb, for at have nogen at følges med, som løber i samme tempo som mig samt for at kunne løbe 5 km. Alt dette har jeg opnået de sidste 12 uger, og det er så fedt!!     Det er hyggeligt og motiverende at løbe på løbeholdet, og jeg bliver presset på en gode måde. Jeg har fundet ud af jeg kan mere end jeg troede og det giver et boost og jeg får lyst til mere.

Derudover følges det helt vildt skønt bagefter!

Hilsen Anja

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg vil sige:

"Tænk -, man kan blive SÅ glad og selv-tilfreds af at komme ud i luften, optræne sin kondition, få rørt sig, og møde en masse mennesker, der har det ligesom mig!"

HIlsen Helle Grim

I august måned blev jeg opmærksom på Roskildemotions løbetræning. Ringede til Louis og sagde, at jeg godt nok løb allerede, men at jeg ikke syntes, det var særlig sjovt. Louis’ kommentar var: Så skal du starte hos os, for det skal være sjovt at løbe. Det gjorde jeg så uden rigtig at tro på, at det nogensinde kunne blive sådan, men ret hurtigt blev jeg overbevist: Det er sjovt at løbe, når man træner sig op stille og roligt, løber i et tempo, der passer til en og sammen med andre. Jeg glæder mig til at fortsætte træningen – også selvom det nu bliver mørkt og koldt.

Hilsen Inger

------------------------------------------------------------------------------------------

 

"Tænk -, man kan blive SÅ glad og selv-tilfreds af at komme ud i luften, optræne sin kondition, få rørt sig, og møde en masse mennesker, der har det ligesom mig!"

HIlsen Helle Grim